30 november 2007

Musik i teatret? Ja tak!

Efter godt to uger er kampen om at skrive titelnummeret til Mungo Parks ’Othello’ for alvor sat ind. Der er uploadet over 80 numre, og med små to uger til afgørelsen bliver det langt fra en nem proces dommerpanelet går i møde. Ud over mængden af numre er også de musikalske genrer bredt repræsenteret.
Nanna Clausen fra Fake Diamond Records, Mungo Parks direktør Martin Lyngbo og forestillingens instruktør Mikkel Flyvholm står for udvælgelsen af det vindende nummer og dermed også for beslutningen om hvilken genre de ønsker, skal repræsentere forårets forestilling.

Hvis MyMusic.dk og Mungo Parks samarbejde er gået din næse forbi, er det vist fordi du har lukket ører, øjne og internet helt og aldeles ned, for både Mungo Park og MyMusic.dk har sørget for at få budskabet ud vidt og bredt. Senest medvirkede Frej Elbæk fra Mungo Park og Rasmus Ardahl fra MyMusic.dk i TV2s formiddagsprogram Brunch.

Hvis du endnu ikke har fået skrevet et nummer til forestillingen, så fat mod, for der er stadig tid. Deadline for upload af numre er fredag d. 7. december – husk at der kan max. uploades 3 numre pr. band/kunstner. Læs mere om projektet her, og glæd dig til afgørelsen d. 11. december, som vi naturligvis følger op på, både her på bloggen og på sitet.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

WOW just what I was searching for. Came here by searching for dvd recorders
for sale

my website: recorder video

onsdag, 05 juni, 2013  

Send en kommentar

<< Home