25 oktober 2007

Deadline reminder

Lange, lige landeveje. Snuskede burger-joints. Cowboyhat og riffel på ladet af pick-up trucken.

I Austin, Texas samles den 12.-16. marts i år for 21. gang i træk hele den samlede musikbranche. Det er selvfølgelig den prestigefyldte og vanvittigt store musikfestival/konference/messe, South by Southwest, vi taler om, og grunden til vi taler om den er, at deadline for at ansøge om en showcase er i morgen!

Sidste år spillede mere end 400 ikke-amerikanske bands showcases på festivalen, der tenderer verdens største samling af musikere, publikum og branchefolk. Selv om amerikanske bands har helt indtil den 9. november om at få fingeren ud og ansøge om en plads i programmet, så er det allerede i morgen danske bands skal have sendt deres ansøgning afsted.

Heldigvis skal du ikke poste et brev velvidende at det tager det en uges tid at nå over atlanten. Du skal blot ansøge online på SxSW's website og så ellers mene musikken seriøst, og selvsagt have ambitioner, der rækker videre end Danmark, Tyskland, osv.

Sidste år var det danske bands som Slaraffenland, Moi Caprice, Vincent Van GoGo, The Kissaway Trail og Mew, der holdt den danske eksport-fane højt på den amerikanske festival.

Din ansøgning skal være festivalen i hænde (online) senest fredag midnat amerikansk tid, hvilket reelt vil sige kl. 6 lørdag morgen for dig.

Held og lykke.