03 august 2007

Menustruktur og layout

Som et led i en god gang opdateringer på MyMusic.dk, har vi nu også ryddet lidt op i menuen - noget er røger ud og noget er blevet lagt sammen - samt begyndt at farvelægge alle topmenuerne, så man lægger mere mærke til dem.

Artikler og kort nyt findes nu under "Artikler & Nyt", CV-databasen findes under "Bands" og mens vi arbejder på et nyt tiltag omkring medlemsfordele, er denne side helt fjernet. Desuden er koncertanmeldelser, kommet ind under "Anmeldelser", ligesom "Koncerter" er rykket op under "Musik". Men I finder nok ud af det :)

Vi arbejder på flere omrokeringer og små forbedringer i layoutet, mere om det i næste uge.

Du kan læse mere om de nye features her.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det er lækkert med de nye forbedringer, men en ting der ikke virker som den foreligger nu, er 'fans hører også': Ligesom på favoritlisterne <--NB!- bliver slettede bands stående som fan-tombilleder. Man kan klikke på deres link, men disse er jo døde og fører til MM forsiden. Da mange bands bliver oprettet og slettet relativt hurtigt efter, kan man komme ud for at halvdelen af 'fans hører også' er fantombands.

Lige så vigtigt: Jeg checkede alle fans for et af mine bands, under komedie-genren. (Det her er ikke for sjov:) Der er kun 5 fans, så det var hurtigt gjort: Ingen af dem havde nogen af de bands på favoritliste, som stod på vores 'fans hører også'! Er det et mere sindrigt system, sådan at ethvert besøg af en fan hos ethvert band bliver registreret og sat i forbindelse med fan-statistikken, uafhængigt af favoritlister? Ellers er det lidt svært at se meningen med og brugbarheden af nævnte feature.

* Det ville lette at få slettet de store mængder fantombands eller taget lænkerne af dem - det er vist i øvrigt en ældgammel plage her på stedet, at slettet ikke betyder slettet.

* Det ville lette at få rettet '--s fans hører også' til 'Prøv også at høre' ... Eller få den til rent faktisk at betyde det som den foregiver at betyde!
(Dog stadig en noget overflødig service, efter de øvrige fornyelser med mange links til bands og brugere.)

Det kom næsten til at lyde kritiserende, men er naturligvis kun ment som en hjælp til forbedringerne. Det er klart at I - under det omfattende og formodentlig svært overskuelige arbejde - netop også vil satse på at få rettet denne type bugs og dead ends.

Tak for dk's mest underholdende side!

lørdag, 04 august, 2007  
Blogger T. All. said...

Hurra for overskueligheden!

lørdag, 04 august, 2007  
Anonymous Anonym said...

For mig giver den nye funktion hvor bands også kan være venner, samme iretattion som den gør på MySpace - før var det helt op til en selv om man ville knytte sig til bands; nu kan bands opsøge folk med "reklame-venskaber".

En sejr for bands der i forvejen ynder at spamme og folk der synes det er totalt fedt med mange ukendte digitale-venskaber...

onsdag, 08 august, 2007  

Send en kommentar

<< Home