31 juli 2007

Nye features på MyMusic.dk

De kære computerferme systemudviklere har rystet et par nye features ud af ærmet. Vi håber I vil synes om dem - og kom endelig med forslag til forbedringer!

Er du medlem af et af sitets 11.000 tilmeldte bands, så har du nok opdaget at du ikke længere kan finde menupunktet ”Band login”. I stedet kan du finde menupunktet ”Mine bands”, og er du så dristig at klikke på det, så vil du finde en oversigt over de bands du er oprettet som medlem af. Her kan du se hvilke rettigheder du har i de enkelte bands, og for at logge ind i et band skal du blot klikke på profilbilledet eller bandnavnet. Einfach so! Dejlig nemt, ikke? Så er du fri for at huske en milliard passwords.

Også ”Venner”-funktionen har fået en ordentlig overhaling. Både bands og brugere kan nu blive venner med, well, både bands og brugere (og omvendt), ligesom man kan invitere sine ikke-frekventerende real-life venner til at knytte det virtuelle bånd ved hjælp af et link i ”Venner”-oversigten. Og ikke nok med det; du får sørme en mail tilsendt når der er nogen der vil være din virtuelle ven. Dine mail-præferencer kan du i øvrigt ændre under ”Redigér profil”, hvis du er bruger og under ”Opsætning”, hvis du er band.

En anden interessant feature gemmer sig bag det lille kuvert-agtige ikon ud for hver af de ca. 36.000 sange, sammen med ikonerne for ”stream”, ”download”, ”føj til favoritter” osv. Hvis du klikker på kuverten har du mulighed for at sende et direkte link til nummeret til alle med en bare tilnærmelsesvis gyldig email-adresse! Så hvis du falder over det nye yndlingsnummer, og synes at alle dine venner skal skynde sig ind at høre det, så ligger muligheden nu lige til højrebenet.

Desuden har du sikkert også lagt mærke til, at designet på bandsiderne er ændret en smule. Den nederste del af alle bandsider er nu dedikeret til at vise både profilbillede og brugernavn på ”Venner”, ”Nyeste fans”, ”Sidste besøgende” og ikke mindst en liste over hvad fans af det pågældende band også hører. Algoritmen er svær, så lad vær med at spørg. Eller spørg, og forvent at vi nok lige skal bruge et par timer på at formulere funktionen.

Og endelig skal du ikke fortvivle hvis du synes du er ved at drukne i mails med MyMusic.dk som afsender! Det er såmænd bare fordi vi har implementeret en beskedservice, så du får tilsendt en mail når nogen tilføjer dig som ven, skriver en kommentar på din bandside, eller anmelder din musik. Du kan som sagt ændre i dine mail-præferencer under ”Redigér profil”, hvis du er bruger og under ”Opsætning”, hvis du er band. Det er i øvrigt også her du som pro-band kan vælge om du vil have vist det lille pro-ikon ved dit bandnavn eller ej.

Og meget mere er på vej! Stay tuned! Nå ja, og så god fornøjelse med det hele.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jeg har prøvet at sende en sang til mig selv, men den når ikke frem, og jeg skrev skam mailen rigtigt nok.

tirsdag, 31 juli, 2007  
Anonymous Anonym said...

Det var da dejligt med nogle opdateringer til siden.

Keep it up :D

onsdag, 01 august, 2007  
Anonymous Anonym said...

Algoritmen er svær, så lad vær med at spørg. Eller spørg, og forvent at vi nok lige skal bruge et par timer på at formulere funktionen.!!

Vi Spørger?

Hvis vi skal reklamerer for andre Bands vil vi gerne selv bestemme hvem vi vil reklamere for! Med en "Pro" funktion hvor vi betaler 400 årligt ! må det vel være rimeligt!

Profilvenner skal accepteres før de kan optræde på profilsider
"Bandvenner" skal slettes hvis de ikke kan accepters på Bandsider!er det rimeligt?

Hvor meget undergrund er der egentligt tilbage?
Kendte Band bliver fremhævet Ukendte får det svært!

onsdag, 01 august, 2007  
Anonymous Anonym said...

Godt arbejde MyMusic.dk ! Er gør det squ godt for den danske musikundergrundsscene !

onsdag, 01 august, 2007  
Anonymous Anonym said...

Jeg kan helt bestemt bruge de nye funktioner til noget.
Godt arbejde, især med tiden det tog at få alt det implementeret.
Jeg vil dog i forbindelse med det nye bandsystem minde om at man stadig kan "administrere" sit password inde i bandet infoside.
Med ophævelsen af password må det naturligvis betyde at det ligesåvel skal slettes.
Ellers, vil jeg lige indskyde, at den nye mulighed for at oprette 'albums' inde i fotografi-opsætningen, mangler nogle vigtige justeringer.
At man i det hele taget kan se de givne fotoalbums/opdelinger, og også at man kan sortere rækkefølgen af de enkelte billeder.
Keep it up ellers.
Mvh. T

torsdag, 02 august, 2007  

Send en kommentar

<< Home