17 april 2007

Are you educated?

Ellers kan du blive det!

I København er det ikke til at kæmpe sig vej frem på Holmen for bare ansøgere til Music Management uddannelsen. Men helt anderledes ser det ud i Århus, hvis afdeling af Music Management uddannelsen i øjeblikket søger nye studerende.

Diplomuddannelsen i Århus er et skræddersyet tilbud til den musikinteresserede, brancheorienterede ungsvend eller -mø, der har ambitioner udi den mere kommercielle vinkling af musikbranchen, og som ønsker at opbygge et professionelt netværk og brugbare kompetencer som fx ledelse, økonomi, jura og ekspertise på områder som musikeksport, booking, management, pladeselskaber, publishing og produktion.

Underviserstaben tæller en interessant mængde af kompetente branchepersonligheder og man får sågar lov til at rejse på studieture til eminente musikmesser som Popkomm, Eurosonic og Midem. Det lyder næsten for godt til at være sandt, så smut ind på uddannelsens website og læs det der står med småt - hvis du kan lide hvad du ser, kan du passende udfylde ansøgningsskemaet i samme bevægelse.

Der er ansøgningsfrist den 1. maj og optagelsesprøver den 14. maj.