16 marts 2007

Vesterbro Festival 2007

Sidste års smash-hit succeshistorie, Vesterbro Festival, vender stærkt tilbage igen i år. Datoen for festivalen er sat til den 15.-16. juni, og endnu engang er det Halmtorvet på Vesterbro, der danner rammerne. I år har festivalen dog valgt at udvide, hvilket vi kun kan glæde os over, da der så måske ikke bliver gnubbet helt så mange skuldre og spildt helt så mange øl på grund af pladsmangel som sidste år.

Men før festivalen kan indtage sin plads i solen i midt-København, så skal programmet på plads. Arrangørerne regner med at kunne offentliggøre programmet omkring den 1. maj, så det er ved at være sidste udkald, hvis man som band vil ansøge om en plads i programmet. Et program der kommer til at tælle en betragtelig mængde af den bedste danske upcoming musik. Hvis du eller dit band skal tages i betragtning, skal demo-cd og pressemateriale sendes til Vesterbro Festival seneste den 2. april på følgende adresse:

Vesterbro Festival
Staldgade 27
1699 København V
Mrk: "Demo"

Held og lykke. Vi ses på Halmtorvet.

2 Comments:

Blogger Mads Just-Olesen said...

Der er desuden lige kommet nyt fra arrangørerne! I år bliver festivalarealet intet mindre end fordoblet, og især den elektroniske scene bliver tilgodeset med sit helt eget festivalområde.

Lækkert! VI glæder os allerede!

Mads Just-Olesen
MyMusic.dk

mandag, 19 marts, 2007  
Anonymous Anonym said...

Vi vil ha masser af reggae på Vesterbro!!

onsdag, 21 marts, 2007  

Send en kommentar

<< Home