26 februar 2007

En kedelig tur iBYEN

Lad mig som det første ønske iByen.dk tillykke med deres første år online. Et år som Politikens guide til hvad der sker i byen, fejrede i fredags med et større arrangement i "Pressen" under JP/Politikens hus.

Super lækre lokaler, en masse mennesker, OK lyd og… ikke så meget mere. At iBYEN, som vel burde have fingeren på pulsen, ikke kunne præstere mere end et par halv-pinlige live acts (vi nåede ikke at se Entakt), dårlig udnyttelse af fede lokaler og en håndfuld fejlplacerede DJs, undrede os en del. Vi savnede i den grad puls og fest-fornemmelse. At man så oven i købet skulle have brugt 126.000 på festen (hørt af omveje), gør det bestemt ikke bedre.

F.eks. kom Rub ’A Dub DJs på, lige da festen var ved at komme i gang – hvilket selvfølgelig gav søndags-tømmermænds-stemning, med et betydeligt mennesketab til følge. Vi holdte dog ud i godt selskab og fik endelig lidt mere festlig musik, desværre samtidig med at man vinkede farvel ved at begyndte at pille hele arrangementet ned før tid - hallo!!

At lave noget i byen og skrive om den, er tydeligvis ikke det samme, så hold jer til det sidste.

Et lille hjerte, for de fede lokaler.