08 februar 2007

Ny, musikalsk projektbørs

n musikalsk projektbørs er vores nye forsøg på at give musikerne flere opgaver og vi er glade for at kunne lancere det første, spændende samarbejde. Det første projekt er en interaktiv reklame i samarbejde med TDC Mobil og ideen er, at vores musikere skal give deres bud på lydsiden til TDC Mobils næste tv-kampagne – en kampagne, hvor publikum altså selv designer lydsiden til sin reklame.

Alle, der ligger inde med rundt regnet 30 sekunders hjemmelavet mp3-fil kan byde ind på opgaven som soundtrack-mager til reklamen, MaxSms. Ideen er at finde ny musik til den velkendte tv-reklame, hvor to henslængte, unge mænd fordriver tiden med et mobil-kapløb på sms-beskeder.

Jeres musik skal i løbet af de næste seks uger lægges op på hjemmesiden tdcmobil.dk/upload, hvor tv-seere, web-surfere og musikere vurdere musikken, mens de ser reklamen og løbende stemme om de bedste forslag. Det bliver altså seeren selv, der i sidste ende afgør, hvilken kunstner, vi skal høre i tv-reklamen.

Kan du gentage José Gonzales' hoppebolde i San Francisco?
Det er vigtigt at overveje, om man vil som musiker vil sættes i forbindelse med et produkt. Af kunstnere som har haft gavn af publishing til reklame kan nævnes José Gonzales for sit cover af the Knife's Heartbeats i hans deltagelse i Sony Bravia-reklamen med hoppeboldene i San Franciscos gader. Gonzales’ salg af albummet ”Veneer” gik fra få tusinde i hjemlandet Sverige til 200.000 solgte eksemplarer internationalt. Helt omvendt gik det the Remrandts, der lavede soundtracket til serien "Venner", men aldrig fik et hit.

MyMusic.dk har tidligere lavet remix-konkurrencer med bl.a. Carpark North og TV-2 og har hjulpet med at finde musik til filmene, Pusher II og III og vi spår løsningen med en auditiv projektbørs en lovende fremtid. Det er publishing i fuld offentlighed og vi får sat spillerne i de kreative industrier i forbindelse med hinanden - i ovres øjne er det win-win, når det er sjovest.

På en projektbørs kan virksomheder skabe forhåndskendskab til deres nye produkter og slutbrugeren kan arbejde med produktet på sine egne præmisser. Det skaber en form for synlighed, som har er både konstruktive og underholdende. Denne gang i et projekt, der kombinerer net, tv, mobil, musikere, publikum og målgrupper internt i selve produktionsfasen.

Vi ser frem til samarbejderne - held og lykke og god arbejdslyst.

Fakta om projektet
TDC Mobils kampagne hedder MaxSms og du oplader din musik til tdcmobil.dk/upload. Det forrige soundtrack var ”I Like The Way you Move” med bandet Body Rockers. Der er tilmelding fra tirsdag 8. februar til søndag 18. marts og alle kan se filmen, høre musikken og afgive stemmer der stemmes undervejs på tdcmobil.dk/upload. Flest stemmer vinder.

De tre finalister offentliggøres 18. marts og kommer i tv-rotation i tre uger, hvor man kan stemme om den endelige vinder, som bliver offentliggjort i uge 15. Udbuddet løber fra 8. februar til 18. marts, hvor de tre mest populære forslag vælges ud til tre ugers tv-rotation og overlades til brugernes endelige dom.

Den endelige vinder findes 8. april og præmien bliver markedsføring via selve reklamen, en digital distributionsaftale, samt en fremtrædende plads på TDC Musik, tdcmusik.dk.

1 Comments:

Blogger Peter Bøggild said...

Spændende... ! fed ide. Keep it coming

torsdag, 08 februar, 2007  

Send en kommentar

<< Home