12 marts 2007

MaxSms+ finalisterne er fundet

436 uploadede soundtracks blev det til, i konkurrencen om at levere lydsiden til TDCs nye reklame for MaxSms+. Ganske godt gået, må man sige, og vi er både stolte af og glade for den entusiasme, der har hersket på tdcmobil.dk/upload i de seneste uger.

Men vi er skam ikke færdige endnu. Fra på mandag vises de tre soundtracks med flest stemmer på tv. Hvert soundtrack får en uge med massiv tv-rotation, og endnu engang er det tv-seere, web-surfere og socialt netværk, der skal kaste dom over forslagene. Stemmerne i toppen af feltet fordelte sig således:

Autobahn - ”Funky Revolution” med 1562 stemmer.
DavidB - ”I Don’t Care” med 1358 stemmer.
Tim Schou - ”Dead Beat” med 1380 stemmer.

Af de 30.000 stemmer der i alt er blevet givet står ovenstående stemmeslugere altså for sammenlagt en syvende-del.

I skrivende stund er de tre soundtracks taget til kærlig behandling af et professionelt produktionsselskab, der skal gøre lyd- og billedside klar til tv, så Autobahn, DavidB og Tim Schou kan indtage de danske stuer i ugerne 12, 13 og 14.

”Kaffe Hos Mormor”-rædslen bliver altså fjernet fra æteren, men nåede alligevel - på forunderlig vis - at få den højeste endelige rating på soundtrack-listen. Er den danske musiksmag gået i hundene? Er det den massive markedsføring, der giver resultater? Eller er det simpelthen evnen til at igangsætte et personligt netværk der gør sig gældende? Hmm. Den tygger vi lidt på.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Man kan ikke stemme i finalen, hvis man allerede har stemt dengang hvor der var 500 numre.. Det er vist en fejl ik? Det ville være fedt hvis i kunne rette det, så man ligesom har mulighed for at bakke op om sit yndlingsnummer.

Og please mymusic, denne gang handler det forhåbentligt ikke om hvem der har flest stemmer/venner igen, vel?

onsdag, 14 marts, 2007  

Send en kommentar

<< Home