23 februar 2008

by:Larm: 2. dag med Slagsmålsklubben

De har nogle fede venues i Oslo, det må vi give dem. Visse steder minder det helt om fantastiske Berlin. Aftenen gav os følgende oplevelser:

Lykke Li (Sverige)
Vi startede på 11. etage med terrasse og view over hele byen - New York kunne man nemt tænke. Stedet passede perfekt til Lykke Li, der bestemt viste potentiale og ikke mindst specielle dansetrin, der før koncerten blev beskrevet som "mågen" af de herrer Mads og Rasmus, som stiftede bekendskab med hende til Eurosonic.

As in Rebekkamaria (Danmark)
Stort sted med mange mennesker og god stemning. Musikken holder live og hun synger sku godt - jeg nåede desværre kun at se afslutningen.

Veto (Danmark)
Jeg har efterhånden set dem et nogle gange. Altid godt, men det her var klart den bedste koncert både fra dem og til by:Larm i år. Tight, super lyd og Troels i en uvant, men meget klædelig løssluppen stemning - underligt, der ikke var flere mennesker.

Slagsmålsklubben (Sverige)
Fedt navn. 6 svenske club kids der formentlig stadig går i folkskola', men i den grad forstår at fyre en hård gang C64-tech-house-halløj af foran 700-800 glade hoveder - smukt. Spændende hvordan det spænder af når de i aften skal op på 11. sal og udelukkende spille for branchefolk. Kan ende i noget af et antiklimaks eller blive årets vildeste branche-rave. (Video)Flere seminaret og koncerter med navne vi ikke kender - nu må vi have set nok af det danske, det kan vi jo altid se. Redaktøren er enig.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home