24 juni 2007

Natasja død i bilulykke

Sankt Hans 2007 blev en skæbnesvanger nat. Dansk rap 'n' reggae har mistet sin ukronede Queen, Natasja er død i en bilulykke på Jamaica.
Natasjas mor, fotografen Kirstine Saad, bekræfter over for ekstrabladet.dk, at den 32-årige dansker har mistet livet på Jamaica, og at hendes jordiske rester endnu ikke er fragtet hjem til Danmark. Hvorvidt der var alkohol eller stoffer involveret i ulykken, vides ikke med sikkerhed.
Medrapperen og veninden Karen (Ms) Mukupa var også passager i bilen, men slap, så vidt Kirstine Saad er orienteret, uden alvorlige men.
Følg tragedien her

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det er utroligt trist at hun er blevet frataget livet i så ung en alder. Det er altid trist når et menneske dør ungt. Det er naturligt at medierne vil rapportere når en kendt person mister livet, men jeg har svært ved at forstå hvorfor folk på privat plan bliver så berørt over hendes død. Ud fra et kunstnerisk synspunkt er det virkelig trist, men der er altså unge mennesker der mister livet hver dag, og dem burde man sørge ligeså meget over.

Er et kendt liv mere værd?

søndag, 24 juni, 2007  
Anonymous Anonym said...

Men der er jo heller inge grund til at sørge konstant. Så skulle vi bruge vores liv på at tude.
Det gider jeg i hvert fald ikke.

søndag, 24 juni, 2007  
Anonymous Anonym said...

"Er et kendt liv mere værd?"
Nej, men en kendt persons liv bærer en større grad af relevans for flere.
Ligesom at det ikke er interessant at høre om dine personlige problemer, men er interessant at høre om verdenspolitiske problemer.

Ja, hendes død er tragisk...og ja...folk bliver berørt over en persons død hvis den person har haft indflydelse på deres liv. Hun nåede ud til mange med sin musik. Derfor er der mange der bliver berørt.

søndag, 24 juni, 2007  
Blogger Peter Bøggild said...

Ja... et kendt liv er mere værd, for den som kender det. Hvad vil berøre dig mest: tabet af din søster, eller en af de andre 6 milliarder?

De kendte er mere værd. Deres mindste færden og fjærten følges med stor grundighed af medierne.

Bare vent: der kommer dokumentarprogrammer og mindekoncerter...

Noget andet er at det er trist for danmark rent musikalsk, for hun var sørme sprøjteme dygtig - et godt stykke hævet over den sædvanlige provinsialitet på rap/ragga scenen.

mandag, 25 juni, 2007  
Blogger Particle Articles said...

Det er sgu en kedelig nyhed. Jeg husker, hvor imponeret jeg blev da jeg hørte hende første gang i No Name Requested. Danmark har ikke haft en sejere kvinde på mikrofonen. Sørgeligt, sørgeligt.

mandag, 25 juni, 2007  
Anonymous Anonym said...

Det er også tragisk at det idag forholder sig således at et kendt menneskes død betyder så meget som det gør.

"Ligesom at det ikke er interessant at høre om dine personlige problemer, men er interessant at høre om verdenspolitiske problemer."

Og det sjove er at du rammer hovedet på sømmet selv der. Det er nemlig hamrende uinteressant at et kendt menneske har problemer. Din allegori er en joke - hvordan kan verdensfreden sidestilles med et kendt menneskes liv?

"Hvad vil berøre dig mest: tabet af din søster, eller en af de andre 6 milliarder?"

Absurd. Min søster er familie - sagen er en anden. Det triste er netop at folk bliver så involveret i kendte mennesker at du overhovedet kan komme til at tænke på den sammenligning.

mandag, 25 juni, 2007  
Blogger Helle Juhl Lassen said...

Jeg indskyder lige for egen regning, at når jeg poster denne nyhed, er det ikke, fordi en kendt person er død, men fordi der for mig at se er tale om et kunstnerisk tab. Der er forskel på at involvere sig i kendte menneskers liv og i den kunst, de producerer. Det sidste, mener jeg, på ingen måde er trist. Tværtimod ville jeg ønske, at folk her i DK turde forholde sig endnu mere empatisk til kunsten.

mandag, 25 juni, 2007  
Anonymous Anonym said...

Folk må vel selv om hvem de sørger over. Hvis hun er et stort tab for mange, så kan jeg ikke se hvorfor det ikke skulle være tilladt "blot" fordi hun er kendt. Det er sku da for åndsvagt at man ikke må sende hende en tanke, bare fordi man ikke sender alle tanker hele tiden! Get over it, nogen betyder bare mere for flere end andre gør. Det behøver ikke have noget med mediehysteri at gøre..

mandag, 25 juni, 2007  
Anonymous Anonym said...

Synes helt seriøst at i skal tage jer sammen i sidder og diskutere i et forum som burde indholde medfølese til Natasja´s familie og venner .. Al respekt til Natasja hun kæmpede for at fuldføre hendes drømme sørgeligt at så ung en pige skal dø .. føler med familie og venner .. R.I.P <3

mandag, 25 juni, 2007  
Anonymous Anonym said...

Denne diskution er da 1000 gange mere spændende end 1000 beskeder hvor der står RIP. Al respekt for familie og venner osv. det er tragisk og trist, men hvorfor skrive det i 50 forskellige blogge og fora. Det er sq da blevet lidt af en dille at skrive R.I.P <3, og føle med familie og venner.. Jeg ved jo overhovedet ikke hvem de er.! og hvis jeg var ven eller famile ville jeg sq kun bliv harm over, små piger der skriver RIP og andet..!

tirsdag, 26 juni, 2007  
Anonymous Anonym said...

Natasjas Popularitet, er lige så uhyggelig som populariteten af sangen. dedikeret til Kæmpe Bølgen i Thailand.

og til alle jer der sørger... måske skulle i overveje hvor meget i mener det... næste gang ligger og brækker jeg på toilettet, efter en numse ryster på dansegulvet. til en af hendes elendige sange..

natasja's død er lige så overdrevet, og helt til grin... som 2-pac's død...

torsdag, 22 november, 2007  

Send en kommentar

<< Home