21 juli 2006

Ny feature: fanoversigt

For et par dage siden lancerede vi en ny feature for sidens bands. Muligheden for at se og skrive til alle sine fans, dvs. de brugere som har bandet på sin favoritliste. Lige nu kan man kun se de 15 nyeste, nederst på bandsiden.

300 kr. om året forlanger vi for dette værktøj (25 kr./måned eller 82 øre/dag). Et, mener vi, beskedent beløb for noget meget brugbart. Og et stille skifte mod at brugbare værktøjer, lavet til de mere seriøse bands, godt kan koste $. En udvikling som er nødvendig for at opretholde en sund forretning på Internettet og som er helt naturlig, alt taget i betrækning.

Der hersker dog allerede en del utilfredshed med vores nye nu-ripper-vi-alle-vores-brugere-for-deres-penge politik: http://www.mymusic.dk/forum/post.asp?id=37144

Skal MyMusic nu til at koste penge at være på?
Nej, der vil aldig være en stor gratis service, som alle kan bruge og få glæde af.

Vil det betyde at ethvert fremtidigt tiltag skal koste penge?
Nej, men tiltag som henvender sig til de mere seriøse bands vil for det meste komme til at koste et rimeligt beløb. De vil med tiden blive samlet i en "pro" pakke.

Helt ærligt, det er kun på nettet man kan få så meget for så lidt. En tendens som blev skabt tilbage i de gamle dot com dage hvor folk stod på nakke af hinanden for at smide penge i et sort hul. Ser man f.eks. på mobilbrnachen, så har man fra starten skulle betale i dyre domme for alt, hvorfor man let kan slippe afsted med at sælge en Madonna ringetone for 20 kr. og tage 10 kr. pr mb. man downloader via GPRS.

Kort sagt: Vi elsker det vi laver og vil gøre at for at det kører på den bedst mulige måde for alle parter, men ligesom i alle andre virksomheden, skal vi også have løn :)

2 Comments:

Blogger Peter Bøggild said...

da man ikke kan se hvor mange fans der er, ved man ikke hvad man betaler for. Hvad hvis der er 16?

Kunne der ikke stå "You got 56 fans"

lørdag, 22 juli, 2006  
Blogger Allan Hansen said...

Peter... det står der også hvis du logger ind på dit band og klikker på fanoversigt i menuen til venstre.

mandag, 24 juli, 2006  

Send en kommentar

<< Home