08 juli 2006

Metallica dokumentar på TV2 mandag

Er du som mig vokset op med Lars Ulriks flabede dansk-amerikansk udtalelser og har du hoppet ind i væge i ren energiudladning til Metallicas "søde rytmer"! Så tænd for flimmeren på mandag kl. 22:50, hvor TV2 viser Metallica dokumentaren "Some Kind of Monster".

Der er lagt op til grimme ordvekslinger, gruppeterapi og et unikt indblik i tilblivelsen af et heavyrock-album på toppen af poppen.

TV2s beskrivelse af programmet:
Historien om verdens største heavy metal-band. I 25 år har medlemmerne af Metallica sat deres umiskendelige præg på den mere hårdtslående del af musikscenen. Men selv musikalske megastjerner kan løbe panden mod muren, både kreativt og personligt, og det er præcis den situation Metallica står i, da gruppen giver et filmhold lov til at følge arbejdet med det første studiealbum med originale sange i fem år.

Den amerikanske dokumentarfilm skildrer livet i Metallica over en periode på to og et halvt år og byder på en både enestående og nærgående indsigt i livet i toppen af rockmusikkens superliga. Vi er bl.a. med, når medlemmerne går i gruppeterapi for at bearbejde de problemer, de midaldrende 'heavyrockere' hver for sig og sammen står over for. 'Det er ikke en film om Metallica, det er en film om forhold mellem mennesker,' udtalte gruppens danske trommeslager Lars Ulrich til magasinet 'Rolling Stone'.

Instruktør: Joe Berlinger og Bruce Sinofsky
Medvirkende: James Hetfield, Lars Ulrich og Kirk Hammett.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Fantastisk film! Det er et must! Gå ikke glip af Dave Mustaine som sidder og vræler som en lille fornærmet knægt. Det var jo slet ikke så skidt at han blev fyret, for ellers havde der aldrig været noget Megadeth.

lørdag, 08 juli, 2006  
Blogger Rasmus Ardahl said...

Glimrende film! Har aldrig været fan, men efter en time i selskab med gruppen bliver man totalt suget ind i deres indbyrdes relationer og banale men alligevel komplekse problemer. Specielt interessant at filmen slet ikke blev som forventet, men tog en anden drejning da Hetfield ryger på afvænning. Nice!

onsdag, 12 juli, 2006  
Anonymous Anonym said...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

torsdag, 20 juli, 2006  
Anonymous Anonym said...

It is a great film. I am the biggest film fan and love to go to the cinema once or twice a week.

søndag, 24 september, 2006  

Send en kommentar

<< Home