03 juli 2006

Ny player i luften!

Så kom den nye player endelig i luften. Der var lidt for meget pres på op til min ferie i sidste uge, så vi nåede ikke at få det sidste lavet som lovet. Beklager :)

Kristoffer har kodet en Flash player, som skulle virke i alle browsere der understøtter Flash. Men bedst af alt, er det nu blevet muligt at streame i "Hi-FI" - dvs. streame den originale MP3 fil i mellem 128 og 192 kbps. Dette kræver blot at man er logget ind som bruger.

Smid os endelig beskeder om evt. problemer med og fejl i playeren. Så må vi håbe det ikke er i flashkoden, for Kristoffer er taget en måned til Mexico (gid det var mig!).

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tjah det er jo bare ærgerligt for alle dem der ikke er opdaterede og med på det nyeste - så jeg kan ikke høre mere musik herinde

mandag, 03 juli, 2006  
Blogger Morten said...

Jeg vil nu ikke kalde Flash for noget nyt :)

Du skal bare installere det gratis Macromedia Flash Player plugin, som kan hentes her: http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW

mandag, 03 juli, 2006  
Anonymous Anonym said...

Det er fantastisk.. har ventet på denne dag længe.. det virker fint ved mig..

mandag, 03 juli, 2006  
Anonymous Anonym said...

z33k pointerer meget fornuftigt i en tråd i forummet:

"Men øhm, hvad med de tracks der er blevet lagt op til "stream-only"- og ingen download? Nu kan man afspille dem i 128-192kbps-kvalitet, og derved alt for nemt også rippe dem?"


er der tænkt over at lave en løsning her i en nær fremtid, eller skal folk som har beats liggende til salg f.eks., få det slettet hurtigs muligt. Som jo kunne være om lang tid, da det jo for mange er sommerferie tid.

mandag, 03 juli, 2006  
Anonymous Anonym said...

...


MØG fed player, vil jeg lige tilføje ;-)

mandag, 03 juli, 2006  
Anonymous Anonym said...

Helt sikkert en forbedring! For os Mac-brugere har det længe været på tide med en opdatering, og det er der så kommet. Det kører jo bare som smurt.

søndag, 09 juli, 2006  

Send en kommentar

<< Home