06 oktober 2006

På sommerlejr med fanden selv?

Velkommen til avisen.dk, som starter godt med have fået varme naller i videooptagelser fra Dansk Folkepartis Ungdoms sommerlejr (tænk Adams Family II).

Optagelsen, som er havnet på youtube.com, afslører fulde ungdomspolitikere, der konkurrerer om at nedværdige profeten Muhammed som fuld terrorist og øldrikkende kamel. Here we go again.

... derudover ser avisen fin ud. Enkel og med relativ hurtig downlodd, blogs og levende og lovende skribentprofiler - et godt alternativ, hvis man ikke får avisen til døren. Hvilket får mig til at spørge, hvor den fint restaurerede - men i øvrigt dødkedelige - Politiken bliver af om morgenen. Idag må jeg dog give avisbuddet ret. Man skulle være blevet i sin seng.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Politiken - Dødkedelig...

Hmm

fredag, 06 oktober, 2006  
Blogger Martin Buck said...

Men hvad fanden skal man så læse? Berlingeren er jo for konservative kernevælgere og Information er forbeholdt folk, der ligner Leif Davidsen.

fredag, 06 oktober, 2006  
Anonymous Anonym said...

Men holddaop hvor er Politikens layout grimt... Og så har Egoland sagt op i vrede, hvad er der tilbage?

fredag, 06 oktober, 2006  
Anonymous Anonym said...

Det er netop det. Jeg er stucked med gratisaviser og politiken når jeg kommer forbi en café i ny og næ.

Den er ikke helt god den med egoland nej. Jeg kan ikke finde ud af om det er ham der overreagerer, eller det rent faktisk er unfair.
Man forstår under alle omstændigheder godt at han reagerer voldsomt på den ændring der blev ham pålagt.

søndag, 08 oktober, 2006  
Anonymous Anonym said...

Politikens nye layout er superfedt - tidssvarende og stilet. Kun vaneryttere synes det er "grimt", "ulæseligt" og "vanvittigt". Men de skal jo heller ikke være med til at udvikle og skabe visioner for avisens fremtid.

søndag, 08 oktober, 2006  

Send en kommentar

<< Home