16 oktober 2006

... nu uden musik! Hvad sker der?!

DKs største musikportal - nu også uden musik.

Vi beklager, men man kan ikke lytte, down- eller uploade det meste af i dag, da Morten og Kristoffer arbejder med de nye servere et sted i Randers. Det er desuden vanskeligt at få løsnet cachen, så det er en svært uattraktiv side, vi kan tilbyde i dag.

Beklager ulejligheden, men vi glæder os til at lade musikken strømme begge veje imorgen. (hvilket får mig til at tænke på citatet: What about those that swing both ways? AC/DCs?

Hvilken kunstner og hvilken plade? Først med det rigtige svar får en t-shirt tilsendt.

Mange hilsner Martin og kontoret

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Google siger Beck // Where It's At

mandag, 16 oktober, 2006  
Anonymous Anonym said...

som jeg også har postet i tråden i ris og ros forummet:

"beck har i hvert fald samplet "What about people who swing both ways, you know, AC/DC´s?" fra den originale sang til et nummer der hedder "where its at" på Odelay pladen (fra 1999).

Samplet er taget fra en spoken word LP fra 1966 som kom sammen i en kollektion af 3 der blev udgivet som undervisnings materiale. LP´en hvorfra samplet er fra hedder "Sex For Teens (Where It´s At)" og de 2 andre LP´er hedder "Sex Explained For Children" og "Sex For Adults (Is Fun - Particularly When You´re In Love)".
Jeg ved ikke hvem der har lavet de originale."


...

mandag, 16 oktober, 2006  
Blogger Martin Buck said...

There Y'go! - endda med en rettelse og hele pivtøjet. En t-shirt til Resbo, når han sender mail med adresse og navn til redaktion@mymusic.dk.

mandag, 16 oktober, 2006  
Blogger Morten said...

Så skulle det hele virke igen :)

tirsdag, 17 oktober, 2006  

Send en kommentar

<< Home